BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL ÖNTAŞ YENİ YIL DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Belediye Başkanımız İsmail Öntaş, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

"Hizmetlerle dolu 2022 yılını geride bırakıyor, 2023 yılında hizmet çıtamızı daha da yükselterek ilçemize vizyon katacak yeni projelerle durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeyi sürdüreceğiz. Halkımızın bize verdiği emaneti her şeyden üstün bilerek hizmet kalitemizi daha da artırıp, yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm Nallıhanlı hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.