BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL ÖNTAŞ KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

‘’Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, özel bir yanı vardır. Toplumsal bütünlüğün ve kucaklaşmanın yaşandığı bayram günleri insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini dilerim. Başta aziz şehitlerimizin muhterem aileleri ve fedakar gazilerimiz olmak üzere Nallıhanlı hemşerilerimin Kurban Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."