Nallıhan Belediyesi
BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL ÖNTAŞ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

“Cumhuriyet, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli tezahürüdür. Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapılan Kurtuluş Savaşı sonunda kazandığı, tarihindeki en büyük zaferidir. Bu anlamda Cumhuriyet, Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir.

Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.”

Şehir Kameraları
Kullanıcı Adı: Belediye
Şifre: Belediye
Nallıhan Belediyesi