BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL ÖNTAŞ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN MESAJ YAYIMLADI

Belediye Başkanımız İsmail Öntaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebeti ile anma mesajı yayımladı.

“18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale´de kutsal değerlerimiz uğruna, tüm olumsuzluklara karşı canı pahasına çarpışan kahraman ordumuz ile yüce milletimiz, kara ve deniz savaşlarında düşman kuvvetlerine ´Çanakkale Geçilmez´ dedirterek, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını dünyaya ilan edip, vatan ve bayrağına sahip çıkmıştır.

Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden ve bu güzel yurdumuzu bizlere emanet eden Aziz Şehitlerimiz; tüm dünyaya milletimizin bağımsızlığını ilan etmiştir.

Aziz milletimizin, tarihin her döneminde gösterdiği eşsiz kahramanlıklar, tarihe altın harflerle yazdırdığı destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna sergilediği ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi´nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”