7.ULUSLARARASI NALLIHAN İPEK İĞNE OYALARI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

T.C.

NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ

7.ULUSLARARASI NALLIHAN İPEK İĞNE OYALARI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ

BAŞVURU FORMU

Belediyemiz tarafından organize edilen, 22, 23, 24 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak olan 7.Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivalinde ……...............................................

Tanıtımı – Satışı yapmak için stant kiralamak istiyorum.

Gereğini arz ederim.

Tarih – İmza

Adı Soyadı                          :

Adresi                                  :

Cep Telefon                       :

Faaliyet Konusu                 :

NOT                                      :

1.            Stant ücreti 120.00 TL. olup, festivalden önce Belediyemiz veznesine yatırılması gerekmektedir. Kamu kurum kuruluş ve derneklere ücretsiz.

2.            Festival alanında Belediyemiz tarafından verilen stantlarda dilekçede belirtilen faaliyet konusu dışında satış yapılmayacaktır.

3.            Gıda satışı yapacaklar (Bazlama – Gözleme – Baklava vb.) ürünlerin fiyatları Belediyemiz tarafından belirlenecek ve bu tarifeler üzerinden satış yapılacaktır.

4.            Festival alanında stant kiralayan müstecirler festival kurallarına uymayı kabul etmiş sayılır.

5.            Festival kurallarını uymayanların stant yerleri iptal edilerek, cezai işlem uygulanır.